" Meet Wasantha "
Ik ben blij dat ik jullie haar mag introduceren! Vanaf midden mei gaat Wasantha de PowerMama én Core Restore overnemen tijdens mijn zwangerschapsverlof🤰🏼. Graag stelt ze zich aan jullie voor:

"Ik ben Wasantha, moeder van Mats (6) en Elin (2) en woon in Delft. Na mijn zwangerschap van Elin ging er een wereld voor mij open tijdens het volgen van de PowerMama trainingen. Zo is mijn interesse in deze trainingen gegroeid. Ik ben mij gaan ontwikkelen en opleiding met als resultaat dat ik trainer ben bij Mom in Balance. Ik vind het belangrijk dat jij met veel plezier op een veilig en verantwoord traint en daardoor sterk en fit blijft."

Wasantha zal zowel de PowerMama & Core Restore trainingen in mei/juni verzorgen net zoals de augustus editie. Hiervoor kun je je al aanmelden via de aanmeldingspagina om verzekerd te zijn van een plekje: Aanmelden voor PowerMama of Core Restore die start in augustus kan hier.

Wasantha

Ook de VivideFit trainingen zullen overgenomen worden door twee ervaren trainsters Marjolein en Annique. Ik ben erg blij dat hierdoor een groot deel van de trainingen tijdens mijn verlof door kunnen blijven gaan. Heb jij interesse in personal training dan kun je jezelf via het contactformulier op de wachtlijst hiervoor zetten door aan te geven dat je interesse hebt. Vanaf oktober ga ik de personal training trajecten weer oppakken. 

Vul hiervoor het contactformulier in.