Sporten tijdens en na je zwangerschap is bijna niet meer weg te denken bij een gezonde leefstijl. Maar wat als je nog nooit hebt gesport óf je juist fanatiek sportte maar door zwangerschapsgerelateerde klachten je favoriete workout niet meer kunt doen, dan is gespecialiseerde personal training een goed alternatief. Terug in shape komen na je zwangerschap? Ook daarvoor ben je aan het juiste adres. Samen aan de slag met een veilige en effectieve training.

Vivide mama personaltraining kolom

- Vanwege de Covid-19 maatregelen vinden de personal training sessies buiten of digitaal plaats, dit gaat altijd in overleg tijdens het kennismakingsgesprek - 

Ben je zwanger of recent bevallen, dan kan het lastig zijn om te bepalen wat wel en niet veilig is om te doen tijdens het sporten. Regelmatig wordt er door sportinstructeurs gezegd: “Doe maar wat goed voelt, jij kent je lichaam het beste”. Maar ja, tijdens je zwangerschap en zeker ook daarna verandert er zoveel in je lichaam dat je niet altijd goed weet wat wel en niet goed voelt. Er zijn daarbij ook zeker punten waarop je moet letten tijdens het sporten en belasten van je lichaam. Ook als je al bevallen bent en weer wilt gaan beginnen met sporten.

Bij VivideMama Personal Training leer je hoe je veilig te werk kan gaan. Tijdens de trainingen ligt er veel aandacht op het versterken van de core- en bekkenbodemspieren. Hoe je deze op de juiste manier mee laat werken in het belasten van je lichaam. Maar we kijken ook naar kracht en uithoudingsvermogen. Je leert waar je op moet letten tijdens het sporten en er is extra aandacht op het aannemen van de juiste techniek.

Dit doen we door middel van functionele bewegingen. Zo ben je goed voorbereid op alles wat op je pad komt tijdens je dagelijkse handelingen. Hoe moet je tillen, ademhalen en belasten? Wij gaan ermee aan de slag. Daarnaast heb je alle ruimte voor het stellen van je vragen. Waar jouw lichaam aangeeft dat iets niet fijn voelt, is er voor elke oefening een alternatief. Na afloop van je reeks personal training sessies heb je een goede basis opgebouwd op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen en je weet waar je op moeten letten tijdens het sporten.

Personal Training is bij uitstek geschikt wanneer je zwangerschapsgerelateerde klachten ervaart zoals bijvoorbeeld een diastase of bekken(bodem)klachten. Op een veilige manier bouwen we de trainingen op en helpen we je bij het verbeteren van de klachten.

Benieuwd naar de ervaring van een PT klant? Lees de ervaringen van mama’s die je voor gingen!

Ben jij zwanger of zwanger geweest en wil je onder professionele begeleiding weer gaan sporten? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat kost personal training bij VivideMama?

Ik werk in trajecten van minimaal 5 weken. Dit betekent dat je gedurende 5 tot 10 weken 1 keer per week, of soms met een week ertussen, onder begeleiding een training doet van 60 minuten. Alle trainingen vinden plaats in de trainingsstudio of nu, tijdens de maatregelen, buiten of digitaal.

 Tarieven 2020

  • 5-rittenkaart: 300 euro*
  • 10-rittenkaart: 550 euro*

* Deze bedragen zijn inclusief 9% BTW en exlusief lidmaatschap bij de trainingsstudio.