In de eerste week van mei starten er weer twee nieuwe groepen bij VivideMama! Let op, er is nog maar beperkt plek in beide groepen. Omdat we met kleine groepen werken adviseer ik je om niet te lang te wachten met aanmelden want vol=vol. 

Powermama logo Training Blauw en groen

Ben je op dit moment zwanger (tussen de 12 en 25 weken) en wil je graag onder professionele begeleiding sporten dan is het PowerMama programma iets voor jou. Je leert hierbij de do's en dont's van het sporten tijdens je zwangerschap in elke fase van de zwangerschap. Omdat we werken met kleine groepen kunnen we precies aanpassen naar jou lichaam en periode van je zwangerschap. Ook kun je hier terecht wanneer je zwangerschapsgerelateerde klachten ervaart zoals bekkenpijn. We passen de oefeningen zo goed mogelijk aan (wanneer nodig in overleg met de bekkenfysiotherapeut) om jou zo fit mogelijk door je zwangerschap te helpen. We hebben nog twee plekjes over. Mocht je nog vragen hebben kun je deze altijd insturen via ons contactformulier. Wil je je opgeven? Dat kan via het aanmeldformulier: Klik daarvoor hier.

Powermama logo Core restore Blauw en groen

Ben je minimaal 6 weken geleden bevallen en wil je graag de eerste stap maken naar het gaan sporten? Dan is de Core Restore wat je zoekt. Na een zwangerschap is je lichaam niet direct in 6 weken hersteld. Ondanks dat je misschien groen licht krijgt bij je nacontrole betekent dit niet dat het verstandig is om alles weer te doen zoals je voor je zwangerschap deed. Het 9 maanden dragen van je kindje inclusief alle hormonen die maanden nodig hebben om te stabiliseren maakt dat je lichaam tijd nodig heeft om zich weer te herstellen. Belangrijk dus om je lichaam die tijd te geven en in deze periode op te werken in belasting. Dit is precies wat je in de 8weekse Core Restore leert. We werken aan het versterken van de bekkenbodem en core spieren om jou een goede basis te geven waaruit je verder kan gaan opbouwen. Ook deze trainingen zijn in een small group verband waardoor er echt heel gericht getraind wordt, precies op jouw level. Ook is het handig om voor het starten de bekkenbodemcheck te doen. Dit is een online vragenlijst die je inzicht geeft over het herstel van je bekkenbodem. Hieruit krijg je ook advies of er wel of niet een consult bij de bekkenfysiotherapeut aangeraden wordt. Mocht je nog vragen hebben kun je deze altijd insturen via ons contactformulier. Wil je je opgeven? Dat kan via het aanmeldformulier: Klik daarvoor hier.

Verlof:

Omdat ikzelf midden mei met zwangerschapsverlof ga zullen de trainingen dit keer door twee verschillende trainers gegeven worden. De eerste training geef ik (Vivian) alleen. De tweede training van de reeks zal ik samen geven met mijn vervangster Wasantha en de derde training neemt Wasantha het over. Op de achtergrond zal ik nog beschikbaar zijn voor vragen maar ik heb ook alle vertrouwen in Wasantha dat zij jullie goed gaat begeleiden in deze bijzondere periode van je leven.