Het PowerMama programma is een 8weeks trainingsprogramma speciaal gericht op zwangere én recent (het afgelopen jaar) bevallen mama's. Wat het PowerMama programma precies inhoud en of het wat voor jou is lees je hier

Wat nieuw is bij VivideMama is dat we in maart niet één maar twee groepen starten! Normaal zijn de groepen gemixt. Of je nu bent bevallen of zwanger bent, het programma is zo gemaakt dat de training voor elk niveau aangepast kan worden. Echter merk ik dat vrouwen die bevallen zijn vaak vragen hoeveel zwangere er in de groep zitten en hoeveel er net als zij bevallen zijn. 

Mijn ervaring is dat de mix heel gezellig is en juist de bevallen mama's hun ervaring met de zwangere kunnen delen. Wat ook weer heel waardevol is. Echter wil ik ook graag tegemoet komen aan het gevoel dat de mama's hebben. Het idee "we zitten in hetzelfde schuitje" geeft verbondenheid. Ervaringen delen over de korte nachten, het voeden en de lichamelijk ongemakken waar je misschien mee kampt zijn ook onderwerpen waar ruimte voor is tijdens onze trainingen. En daarom starten we in maart met een soort "pilot" om te kijken of de gescheiden groepen een meerwaarde heeft. 

Dus ben jij zwanger en wil je training in een groep mommy's to be óf ben je het afgelopen jaar bevallen en wil je onder proffesionele begeleiding weer starten met sporten samen met andere mama's? Meld je dan snel aan. De groepen zijn klein (maximaal 8 deelnemers) en vol=vol. 

Meer informatie over de startdata van het PowerMama Programma of aanmelden kan via de cursuspagina

powermama workshop2