Gedurende het jaar bied VivideMama regelmatig cursussen aan. Deze zijn soms 1daagse informatiedagen waarbij je alle informatie tot je krijgt met betrekking tot sporten en belasten tijdens en na je zwangerschap maar ook 8weekse cursussen in de vorm van het PowerMama Programma of een 4daagse cursus i.s.m. diëtist Eline. Hieronder vind je het huidige aanbod. Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor nieuwe startdata van onze cursussen. Staat de cursus er nu niet tussen? Stuur mij gerust een mailtje bij intreresse!
Vaak hebben we maar beperkt aantal plekken omdat we graag in kleine groepen werken zodat iedereen de juiste aandacht en tijd krijgt die ze verdiend. Ben je geïnteresseerd, geef je op en wees verzekerd van je plekje.

PowerMama programma

Lees meer over het PowerMama programma

Start op: Zondag 4 oktober
Nog 2 plekjes beschikbaar

Let op! Wegens de corona maatregelen nu maar 6 plekjes beschikbaar om veilig te kunnen trainen binnen in de studio. VOL = VOL.
Tijd: 12.00-13.00 uur
Locatie: Neherpark 7, Leidschendam
Kosten: €140,-
Duur: 8 weken 
*doorgang bij minimaal 4 deelnemers

Start op: Zondag 4 oktober 
Nog 1 plekjes beschikbaar

Let op! Wegens de corona maatregelen nu maar 6 plekjes beschikbaar om veilig te kunnen trainen binnen in de studio. VOL=VOL.
Tijd: 13.00-14.00 uur
Locatie: Neherpark 7, Leidschendam
Kosten: €140,-
Duur: 8 weken 
*doorgang bij minimaal 4 deelnemers

Maak uw keuze

Vul a.u.b je naam in

Voer je mailadres op de juiste wijze in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Aanvinken a.u.b.

Aanvinken a.u.b.

(*) zijn verplichte velden

PowerMama

Het PowerMama Programma is samengesteld door de Core Academy en is afgestemd met een verloskundige en een bekkenfysiotherapeut. Het trainingsprogramma wordt aangeboden in een cursus van 8 weken. Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. We starten met uitleg over houding, diastase en bewegingspatronen. Ook bespreken we de zwangerschap, bevalling en de gevolgen die je daar van kunt ondervinden. Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van grote spiergroepen en de bekkenbodemspieren. Dit alles door middel van functionele bewegingen. Ook maak je elke week kennis met CrossFit fundamental movements zoals air squat, front squat, shoulder press en deadlift. De trainingen worden gegeven door Saskia en/of Vivian die gespecialiseerd zijn in sporten tijdens en na de zwangerschap. De kosten voor de 8-weekse cursus bedraagt €140,-. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze cursus.

 

Goed Eten Train Je Fit Mama

Speciaal voor de mama's to be hebben we een cursus ontwikkeld die je alles gaat vertellen over voeding, sport en belasting tijdens n na de zwangerschap. In 4 lessen geven wij alle inzichten voor een gezonde zwangerschap. Zowel voeding als beweging is belangrijk voor een gezonde zwangerschap en zal je helpen in het herstel na de bevalling. Naast alle informatie is er genoeg ruimte voor vragen en het delen van ervaringen.

 

Zwanger en thuis sporten

Wil jij graag sporten maar lukt het niet altijd vanwege je thuissituatie om de deur uit te gaan? Dan is deze workshop wat voor jou! In 1.5 uur leer in je alle in’s & out’s over sporten en belasten tijdens je zwangerschap én krijg je een basistraining mee naar huis waarmee je in de verloren uurtjes een hoop kan bereiken! Daarbij is er ook genoeg ruimte voor het stellen van vragen. De prijs is inclusief een gezonde snack en drankje.

 

Sporten na de bevalling

Wist jij dat het 9 tot 12 maanden duurt voordat je lichaam volledig is hersteld van de zwangerschap? Rekening houdend met je bindweefsel die langzaam weer terug op zijn trekkracht komt. Het is daarom niet verstandig om direct na de laatste controle van de verloskundige of gyneacoloog weer volle bak te starten met je vroege workout. Maar hoe dan wel? In deze 1.5 uur durende workshop leer ik je alles over het opbouwen en belasten van je lichaam na een bevalling, of dit nou een natuurlijke bevalling of een keizersnede was, alles komt aan bod! Ik vertel je meer over de bekkenbodemspier, wat een bevalling voor impact heeft, de diastase check en de invloed van borstvoeding. De prijs is inclusief een gezonde snack en een drankje.