Ik merk dat de aanvragen nogsteeds binnen komen. Helaas is mijn trainingsstudio te klein om binnen met mijn gebruikelijke groep van 8 mama's te trainen. Voorheen starte ik elke 8 weken een nieuwe groep PowerMama's. Echter door de coronamaatregelen, de 1,5 meter afstand en het najaar dat eraan komt en binnen trainen toch wel echt fijn is met het koudere weer heb ik besloten dat ik elke 4 weken een nieuwe groep start. Dit keer geen 8 mama's maar maximaal 6 mama's in één groep. Zo kan iedereen zich vrij bewegen en blijft de veiligheid gewaarborgd. 

Wil jij meedoen met de nieuwe cursus? Op zondag 4 oktober start er weer een nieuwe groep! Er zijn al twee aanmeldingen binnen dus op dit moment nog maar 4 plekjes beschikbaar. Wil je meer informatie over het PowerMama programma. Lees dan de informatie op de "small group" pagina en de "cursus" pagina. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt. 

Twijfel je of heb je na het lezen van alle informatie nog vragen? Neem gerust contact met mij op! Dit kan hier.

Ik hoop je te zien op zondag 4 oktober.

 

Groetjes,

Vivianbg image2