Versoepeling

De maatregelen die zijn getroffen de afgelopen maanden om het coronavirus te bestrijden gaan stapje voor stapje vooruit naar "terug naar normaal". Dit betekent ook dat er weer live training wordt gegeven. De afgelopen maanden heeft de personal training op een laag pitje gestaan. Veel klanten wilde toch het liefst face to face trainen, met andere ben ik via videobellen verder gegaan. 

PowerMama programma


Na 3 groepen PowerMama te hebben gedraaid online zijn we vorige week gestart met de nieuwe reeks van de 8weekse training. De training zit VOL en dat is goed nieuws! Met 8 mama's (to be) gaan we zo fit mogelijk op weg naar de bevalling. Omdat binnen in de studio trainen nu nog niet mag trainen we bij mooi weer buiten op het grasveld voor de trainingsstudio in het Neherpark in Leidschendam. Bij slecht weer verplaatst de training zich naar huis en staat iedereen achter de laptop. We hebben een superenthousiaste groep vrouwen die echt weer zin heeft om aan de slag te gaan, heel leuk! Mocht je nu zwanger zijn en ook weer aan de slag willen? Stuur me gerust een berichtje, dan zet ik je op de lijst voor de volgende reeks en krijg je direct wanneer de datum bekend is als eerste een mailtje om je in te kunnen schrijven! Klik hier om mij een berichtje te sturen.

Personal Training

Sinds twee weken loopt het ook storm wat betreft de personal training. Zowel online als buiten is er veel vraag. Je zou verwachten dat er veel mensen willen werken aan de corona kilo's maar gelukkig zijn mijn aanvragen nu vooral om te werken aan het herstel na de zwangerschap. En laat dat nou net mijn specialisme zijn! Ik vind het heel fijn om te zien dat er steeds meer verantwoordelijkheid komt bij vrouwen die op de juiste manier aan de slag willen met sporten na hun bevalling. Zo voorkom je blijvende schade en leer je jouw lichaam opnieuw kennen. Ik help daarbij om de grenzen te bewaken en je de informatie en motivatie te geven om net dat beetje extra uit jezelf te halen. Op dit moment zit de personal training outdoor ook vol. Ik heb nog 1 plekje vrij voor een online personal training traject. Ben je benieuwd of dit wat voor jou is? Laat het me dan gerust hier weten. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Social Media

Ook op social media zal ik actief blijven al merk ik wel dat nu het weer drukker wordt dit minder prioriteit heeft. Ik vind het ontzettend leuk om de positieve feedback te krijgen op de stories op instagram en de berichten op facebook. Blijf dit ook vooral doen! Dit werkt erg motiverend, voor mij maar misschien ook voor jou ;). Op de kanalen komen regelmatig tips voorbij maar ook recept ideeen én op het youtube kanaal komt binnenkort weer een nieuwe aflevering van de reeks samenwerkingspartners. Blijf alles dus volgen, abboneer je op mijn youtube kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video's en blijf zo massaal reageren in de stories zoals jullie nu ook doen, helemaal leuk! Volg je mij nog niet? Check hier instagram, facebook, of mijn youtube kanaal.

Tot snel!