In samenwerking met dietist Eline starten we onze cursus Goed Eten Train Je Fit nu digitaal!

We zitten nu verplicht meer thuis, je hele ritme is anders dan anders. Niet zo gek dat je voedingspatroon hieronder leidt. En dat niet alleen, waarschijnlijk zijn je vaste sportmomenten ook niet meer zoals het was voor de coronacrisis. Wij merken dit zelf ook en daarom starten we juist nu onze cursus Goed Eten Train Je Fit

Diëtist & voedingsdeskundige Eline Zuiderwijk (check hier haar website) en ik werken al sinds 2015 samen. Deze cursus hebben wij al meerdere jaren mogen geven. In kleine groepen begeleiden wij iedereen naar een gezonder en sportiever leven. Nu dit even niet live in dezelfde ruimte kan betekent het niet dat werken aan je gezondheid op een laag pitje moet komen. Juist niet! En daarom gaan we nu over op digitaal. De lesstof is hetzelfde, de workout blijft even fanatiek, maar nu thuis vanuit je eigen woonkamer te volgen. Het voordeel, het maakt dus niet uit waar je woont, iedereen kan meedoen! 

In 6 weken gaan wij je leren wat nu gezonde voeding is, welke vetten wel en niet waardevol zijn, hetzelfde geld voor suikers en hoe je dit kan implementeren in een gezond voedingspatroon. Daarnaast leer ik je als personal trainer de werking van het lichaam. Welke basis heb je nodig om je training naar een volgend level te brengen én doen we elke week samen een effectieve workout. Hiermee kun je de rest van de week aan de slag. 
Naast alle informatie die je van ons krijgt, stel je zelf je eigen doelen samen en gaat hiermee elke week stap voor stap mee aan de slag. Zodat jij het meeste uit je 6 weken cursus haalt. Daarbij is er dus ook altijd ruimte voor het stellen van vragen om jou te helpen. 

Spreekt dit jou aan? Doe dan mee met onze cursus en geef je snel op! We werken met kleine groepen om de kwaliteit de behouden dus vol=vol!

Alle info die je nodig hebt:

Wanneer starten we: woensdag 13 mei 
Hoelaat moet ik klaarzitten: 16.30-17.30 uur 
Waar: Vanaf je eigen plekje thuis via onze besloten Skypegroep 
Wat kost mij dat: €125,- 
Hoelang duurt het: 6 weken lang heb jij je stok achter de deur

Wil je meedoen of heb je vragen? Stuur me een berichtje: Dat kan hier!

 

GETJF online