Personal training

Personal training

Sporten tijdens en na de zwangerschap is bijna niet meer weg te denken bij een gezonde leefstijl. Ervaar jij zwangerschap gerelateerde klachten? Dan is personal training de manier om fit te blijven of te worden!

Small group

Small group

Samen sporten is motiverend, leerzaam en gezellig! Tijdens onze small group trainingen leer je veilig te belasten, wordt je fit en deel je je ervaring. Er zijn groepen voor zowel tijdens als na de zwangerschap.

Cursussen

Cursussen

VivideMama heeft een hoop samenwerkingspartners in de regio. Samen organiseren wij regelmatig workshops of cursussen met diverse thema's speciaal voor moeders. Ontwikkel jezelf en leer van de professionals.

 

 

Bij VivideMama zijn we gespecialiseerd in het veilig sporten en belasten tijdens én na de zwangerschap. Wij bieden zowel personal training als Small Group trainingen aan. Speciaal voor mama’s (to be). Een zwangerschap en bevalling vragen heel wat van je lichaam. Het is dan ook belangrijk om op een verantwoorde manier te sporten. Bij VivideMama zijn we gespecialiseerd in pre- & postnatale fitness en kunnen we je op de meest veilige, verantwoorde en effectieve manier helpen.

Powermama logo Certified donker 150x150pxErkende interventie Groennasm certified logo nasm personal trainer hd png

viv verlofHey!

Leuk dat je op mijn site bent.

Op dit moment ben ik zelf met zwangerschapsverlof.
Dit betekent dat de personal training trajecten tijdelijk niet worden opgepakt.
De PowerMama & Core Restore trainingen worden overgenomen door waarneemster Wasantha en de nieuwe groepen starten in augustus. Je kunt je hiervoor aanmelden via de aanmeld pagina.

Heb je vragen over trainen bij Vivide of wil je op de wachtlijst voor een personal training traject? Stuur dan een mailtje via het contactformulier. Weet wel dat ik tijdens mijn verlof de mail sporadisch bijhoud.

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Vivian